Kombiszauna

Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend a kombikabin, mely légtere megjelenésében inkább a finn szaunához hasonló, de emellett infrasugárzókkal és digitális vezérléssel is felszerelt, így mindkét szaunatípus használata tetszőlegesen váltogatható és élvezhető. A kombi szauna ideális megoldás lehet helyszűke esetén, mely egyúttal költségkímélő megoldást is jelent a vásárlók számára.

Kombiszaunáink méretezését a szaunázni vágyók száma határozza meg. Legkeresettebb méreteink a 2-4 pados kivitelek, melyek 3-4 m2 alapterülettel rendelkeznek. Kombiszaunáinkban 2 fő számára alakítjuk ki az infrafürdő tartományt.

Viszonyítási alapméretek:

típus

viszonyítási alapméretek 
(külméret)

KS 1

140 x 110 x 210

KS 2

160 x 110 x 210

KS 3

190 x 110 x 210

KS 4

150 x 150 x 210

KS 5

200 x 150 x 210

KS 6

250 x 150 x 210

Tartozékcsomag:

  • felöntődézsa
  • kanál
  • hygro-thermometer
  • illatanyag
  • homokóra

A kabin ára tartalmazza a szaunakabin Magyarországon belüli kiszállítását, telepítését és elektromos beüzemelését, valamint a szaunahasználati ismeretek szóbeli és írásbeli átadását is!

Részletes árajánlatárt keresse kollégáinkat elérhetőségeink valamelyikén!

Kombi szauna2 Kombi szauna3

Ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták

A Károlyi-kert minden munkatársa segítőkész és megbízható, és nem csak a medence építésnél kaptuk pontosan azt amit szerettünk volna, hanem azóta is "gondoznak" minket. Éppen ezért már nem csak a balatoni, hanem a budapesti medencéinket is rájuk bíztuk.

O.G. - Budapest

Már a kivitelezés elejétől nagyon segítőkészek, együttműködőek voltak a Károlyi-kert dolgozói. Az egyéni igények megvalósíthatóságát megbeszéltük és ők a határidőket betartva elkészítették azt. Örömmel vesszük, hogy az őszi és tavaszi karbantartás során is figyelnek ránk.

M.L.

A családunk minden tagja (kicsik és nagyok) örömmel használja a gyönyörű medencét. A nyár minden napja olyan mintha nyaralnánk. Nagyon örülünk, hogy a Károlyi-kertet választottuk, mindenkinek ajánljuk!

M.l.

Facebook oldal Google Plus oldal

Menü