Medencefedés

Védelem, biztonság, mobilitás… Ha szeretné függetleníteni magát az időjárás viszontagságaitól és egy hosszútávú, praktikus és tetszetős megoldást keres medencéje komfortosabbá tételéhez, érdemes egy könnyűszerkezetes, mobil polikarbonát medencefedésben gondolkoznia. A szerkezet segítségével az eddig csupán 3-4 hónapos fürdési szezon akár 6-7 hónapra nyúlik ki, a medence vízének hőmérséklete pedig akár 7-8 °C-kal magasabb marad.

Léteznek alacsony, félmagas és magas típusok, számos méret, forma és szín választható, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő típust.

A fedett medence előnyei:

  • Rendkívül könnyen kezelhető, de a viharbiztosítóknak köszönhetően mégis stabil és tartós szerkezet.
  • Védi a medencét a környezeti szennyeződésektől, portól, piszoktól, falevelektől, kívül tartja a nem kívánt élőlényeket ( pl: bogarakat, békákat).
  • A medence akár rossz időben is kiválóan használható, hiszen a fedés megvéd a széltől és esőtől egyaránt.
  • Melegebb a fürdővíz, ezáltal többet és hosszabban használható a medence. Beépített fűtés mellett a 10-12 hónapos éves medencehasználat is megvalósítható.
  • Kevesebb vegyszer szükséges a medence tisztán tartásához és csökken a medence tisztítására fordított idő.
  • Tökéletes védelmet nyújt. A fedés ajtaja kulccsal zárható, így a gyerekek véletlenül sem kerülhetnek a medence közvetlen közelébe szülői felügyelet nélkül.
  • Kevesebb a gond a téliesítéssel.

Végeredményül egy biztonságos, melegebb, tisztább vizű, gazdaságosabban használható medencét kapunk. Így igazán kiélvezheti a fürdőzés nyújtotta élvezeteket!

 

Az általunk forgalmazott medencefedések az elmúlt másfél évtized megrendelői igényei alakították ki. A használhatóság és az esztétikum maximális figyelembevételével zajló tervezés és gyártás során olyan csúcsminőségű medencefedések születnek, melyek a garantáltan a legkorszerűbb, legkifinomultabb megoldásokat sorakoztatják fel.

Néhány általános jellemző a teljesség igénye nélkül:

Lekerekített profilok:
Saját tervezésű, kizárólag erre a célra használt lekerekített profilcsalád.

Lekerekített medencefedés profil

Rejtett kulcsos zárás:
A medencefedés mozgatható szegmenseinek rögzítése automata és rejtett, amely könnyen elvégezhető vagy akár kulccsal is lezárható.

Medencefedés zárás

Extra lapos sín:
14 milliméter magas, csúszásmentes felületű sínpálya, mely modulárisan hézagmentesen építhető össze.
Extra lapos medencefedés sín

Ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták

A Károlyi-kert minden munkatársa segítőkész és megbízható, és nem csak a medence építésnél kaptuk pontosan azt amit szerettünk volna, hanem azóta is "gondoznak" minket. Éppen ezért már nem csak a balatoni, hanem a budapesti medencéinket is rájuk bíztuk.

O.G. - Budapest

Már a kivitelezés elejétől nagyon segítőkészek, együttműködőek voltak a Károlyi-kert dolgozói. Az egyéni igények megvalósíthatóságát megbeszéltük és ők a határidőket betartva elkészítették azt. Örömmel vesszük, hogy az őszi és tavaszi karbantartás során is figyelnek ránk.

M.L.

Egyszer a Balatoni nyaralásunk alkalmával fedeztük fel Zamárdiban a Károlyi-kert telephelyén, azt a kör alakú egyedi medencét, amely egyből megtetszett nekünk és a két kisgyermekünknek. Hazatérve a nyaralásból meg is rendeltük a mi igényeinknek megfelelő kör alakú medencét. A helyszíni felmérés után gyorsan el is készült, amelyet minden nyáron a két "vízicsibém"vesz birtokba, ki sem akarnak szállni belőle. Korábban állandó feladatot jelentett számomra a felfújható gumimedence karbantartása, leeresztése, tisztítása, tárolása, amely ezzel a telepített kör alakú medencével minimálisra csökkent, köszönhetően a korszerű vízszűrőnek, gépészetnek. Gyermekeim és mi is nagyon szeretjük a medencénket.

L.J.

Facebook oldal Google Plus oldal

Menü