Ügyfeleink mondták

Egyszer a Balatoni nyaralásunk alkalmával fedeztük fel Zamárdiban a Károlyi-kert telephelyén, azt a kör alakú egyedi medencét, amely egyből megtetszett nekünk és a két kisgyermekünknek. Hazatérve a nyaralásból meg is rendeltük a mi igényeinknek megfelelő kör alakú medencét. A helyszíni felmérés után gyorsan el is készült, amelyet minden nyáron a két "vízicsibém"vesz birtokba, ki sem akarnak szállni belőle. Korábban állandó feladatot jelentett számomra a felfújható gumimedence karbantartása, leeresztése, tisztítása, tárolása, amely ezzel a telepített kör alakú medencével minimálisra csökkent, köszönhetően a korszerű vízszűrőnek, gépészetnek. Gyermekeim és mi is nagyon szeretjük a medencénket.

L.J.

A családunk minden tagja (kicsik és nagyok) örömmel használja a gyönyörű medencét. A nyár minden napja olyan mintha nyaralnánk. Nagyon örülünk, hogy a Károlyi-kertet választottuk, mindenkinek ajánljuk!

M.l.

Már a kivitelezés elejétől nagyon segítőkészek, együttműködőek voltak a Károlyi-kert dolgozói. Az egyéni igények megvalósíthatóságát megbeszéltük és ők a határidőket betartva elkészítették azt. Örömmel vesszük, hogy az őszi és tavaszi karbantartás során is figyelnek ránk.

M.L.

Medencefedés

Védelem, biztonság, mobilitás… Ha szeretné függetleníteni magát az időjárás viszontagságaitól és egy hosszútávú, praktikus és tetszetős megoldást keres medencéje komfortosabbá tételéhez, érdemes egy könnyűszerkezetes, mobil polikarbonát medencefedésben gondolkoznia. A szerkezet segítségével az eddig csupán 3-4 hónapos fürdési szezon akár 6-7 hónapra nyúlik ki, a medence vízének hőmérséklete pedig akár 7-8 °C-kal magasabb marad.

Léteznek alacsony, félmagas és magas típusok, számos méret, forma és szín választható, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő típust.

A fedett medence előnyei:

  • Rendkívül könnyen kezelhető, de a viharbiztosítóknak köszönhetően mégis stabil és tartós szerkezet.
  • Védi a medencét a környezeti szennyeződésektől, portól, piszoktól, falevelektől, kívül tartja a nem kívánt élőlényeket ( pl: bogarakat, békákat).
  • A medence akár rossz időben is kiválóan használható, hiszen a fedés megvéd a széltől és esőtől egyaránt.
  • Melegebb a fürdővíz, ezáltal többet és hosszabban használható a medence. Beépített fűtés mellett a 10-12 hónapos éves medencehasználat is megvalósítható.
  • Kevesebb vegyszer szükséges a medence tisztán tartásához és csökken a medence tisztítására fordított idő.
  • Tökéletes védelmet nyújt. A fedés ajtaja kulccsal zárható, így a gyerekek véletlenül sem kerülhetnek a medence közvetlen közelébe szülői felügyelet nélkül.
  • Kevesebb a gond a téliesítéssel.

Végeredményül egy biztonságos, melegebb, tisztább vizű, gazdaságosabban használható medencét kapunk. Így igazán kiélvezheti a fürdőzés nyújtotta élvezeteket!

 

Az általunk forgalmazott medencefedések az elmúlt másfél évtized megrendelői igényei alakították ki. A használhatóság és az esztétikum maximális figyelembevételével zajló tervezés és gyártás során olyan csúcsminőségű medencefedések születnek, melyek a garantáltan a legkorszerűbb, legkifinomultabb megoldásokat sorakoztatják fel.

Néhány általános jellemző a teljesség igénye nélkül:

Lekerekített profilok:
Saját tervezésű, kizárólag erre a célra használt lekerekített profilcsalád.

Lekerekített medencefedés profil

Rejtett kulcsos zárás:
A medencefedés mozgatható szegmenseinek rögzítése automata és rejtett, amely könnyen elvégezhető vagy akár kulccsal is lezárható.

Medencefedés zárás

Extra lapos sín:
14 milliméter magas, csúszásmentes felületű sínpálya, mely modulárisan hézagmentesen építhető össze.
Extra lapos medencefedés sín

Facebook oldal Google Plus oldal