Medence

Vannak, akik az egészséges életmód fontos részének tartják és vannak, akik csak az elviselhetetlen nyári hőségben szeretnék hűsíteni magukat. Vannak, akik számára a medence státuszszimbólum, és akadnak olyanok is, akik meglétét a rendszeres testmozgás miatt igénylik. A medence hosszútávú befektetés és a piacon található hatalmas kínálatból nem könnyű eldönteni, hogy melyik építési technológia a legideálisabb számunkra. A választást sokszor segíti a rokonok, barátok tapasztalata, de a döntést leginkább házunk és kertünk jellege, ízlésvilágunk és preferencia rendszerünk valamint az ár határozza meg.

Cégünk elsősorban polipropilénből készült medencetesteket gyárt és telepít valamint zsaluköves fóliás medencék kivitelezést végzi, amelyekről az alábbi menüpontokban talál részletes információt.

Amennyiben úgy gondolja, hogy szeretné önmagát és családját megajándékozni egy úszómedencével, segítünk álmai megvalósításában!  Látogasson el bemutató üzleteink valamelyikébe ahol nem csak termékeinkről és szolgáltatásainkról kaphat teljeskörű információt, hanem akár ki is próbálhatja letelepített demó medencéink egyikét!  Ha körvonalazódni látszik a konkrét elképzelés, találjuk ki együtt mi illene udvarába! Nézzük meg, mi lehet az ideális forma, a tökéletes méret és mi az a felszereltség, ami megfelel Ön és családja igényeinek!

Ha az Önnek készített személyes ajánlat alapján megtisztel bennünket bizalmával és tőlünk rendeli meg medencéjét, akkor biztos lehet benne, hogy minden erőnkkel azon leszünk, hogy a lehető leghamarabb teljes kényelemmel élvezhesse azt.

Fóliás medence

 

Ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták

Már a kivitelezés elejétől nagyon segítőkészek, együttműködőek voltak a Károlyi-kert dolgozói. Az egyéni igények megvalósíthatóságát megbeszéltük és ők a határidőket betartva elkészítették azt. Örömmel vesszük, hogy az őszi és tavaszi karbantartás során is figyelnek ránk.

M.L.

A családunk minden tagja (kicsik és nagyok) örömmel használja a gyönyörű medencét. A nyár minden napja olyan mintha nyaralnánk. Nagyon örülünk, hogy a Károlyi-kertet választottuk, mindenkinek ajánljuk!

M.l.

Egyszer a Balatoni nyaralásunk alkalmával fedeztük fel Zamárdiban a Károlyi-kert telephelyén, azt a kör alakú egyedi medencét, amely egyből megtetszett nekünk és a két kisgyermekünknek. Hazatérve a nyaralásból meg is rendeltük a mi igényeinknek megfelelő kör alakú medencét. A helyszíni felmérés után gyorsan el is készült, amelyet minden nyáron a két "vízicsibém"vesz birtokba, ki sem akarnak szállni belőle. Korábban állandó feladatot jelentett számomra a felfújható gumimedence karbantartása, leeresztése, tisztítása, tárolása, amely ezzel a telepített kör alakú medencével minimálisra csökkent, köszönhetően a korszerű vízszűrőnek, gépészetnek. Gyermekeim és mi is nagyon szeretjük a medencénket.

L.J.

Facebook oldal Google Plus oldal

Menü