Uszodatechnika

Ha sem ideje, sem kedve a medence fenntartásával és tisztításával vesződni, az automata vegyszeradagoló és az automatizált vízforgató berendezés, valamint a tisztítást „önállóan” elvégző medence porszívó ideális megoldás az Ön számára.

A kellemes hangulat fokozható a klasszikus víz alatti reflektorral, vagy akár a partról kapcsolható színes ledes lámpával is. A víziparkokban található élménymedencék wellness funkcióit élvezheti otthonában is a nyakmasszázsnak, masszázsbefúvóknak, levegő befúvásnak köszönhetően, a komfortfokozat pedig tovább emelhető a különféle vízmelegítési eljárások révén. A vízfertőtlenítő szerek (klór, algagátló, PH csökkentő, pelyhesítő, stb.) továbbá ezek modern kiegészítői és helyettesítői (pl: UV lámpa, só bontó- sós vizes fertőtlenítő) bővebb információ mellett valamennyi üzletükben folyamatosan elérhetők.

Fehér pp medence

Ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták

A Károlyi-kert minden munkatársa segítőkész és megbízható, és nem csak a medence építésnél kaptuk pontosan azt amit szerettünk volna, hanem azóta is "gondoznak" minket. Éppen ezért már nem csak a balatoni, hanem a budapesti medencéinket is rájuk bíztuk.

O.G. - Budapest

A családunk minden tagja (kicsik és nagyok) örömmel használja a gyönyörű medencét. A nyár minden napja olyan mintha nyaralnánk. Nagyon örülünk, hogy a Károlyi-kertet választottuk, mindenkinek ajánljuk!

M.l.

Egyszer a Balatoni nyaralásunk alkalmával fedeztük fel Zamárdiban a Károlyi-kert telephelyén, azt a kör alakú egyedi medencét, amely egyből megtetszett nekünk és a két kisgyermekünknek. Hazatérve a nyaralásból meg is rendeltük a mi igényeinknek megfelelő kör alakú medencét. A helyszíni felmérés után gyorsan el is készült, amelyet minden nyáron a két "vízicsibém"vesz birtokba, ki sem akarnak szállni belőle. Korábban állandó feladatot jelentett számomra a felfújható gumimedence karbantartása, leeresztése, tisztítása, tárolása, amely ezzel a telepített kör alakú medencével minimálisra csökkent, köszönhetően a korszerű vízszűrőnek, gépészetnek. Gyermekeim és mi is nagyon szeretjük a medencénket.

L.J.

Facebook oldal Google Plus oldal

Menü