Uszodatechnika

Ha sem ideje, sem kedve a medence fenntartásával és tisztításával vesződni, az automata vegyszeradagoló és az automatizált vízforgató berendezés, valamint a tisztítást „önállóan” elvégző medence porszívó ideális megoldás az Ön számára.

A kellemes hangulat fokozható a klasszikus víz alatti reflektorral, vagy akár a partról kapcsolható színes ledes lámpával is. A víziparkokban található élménymedencék wellness funkcióit élvezheti otthonában is a nyakmasszázsnak, masszázsbefúvóknak, levegő befúvásnak köszönhetően, a komfortfokozat pedig tovább emelhető a különféle vízmelegítési eljárások révén. A vízfertőtlenítő szerek (klór, algagátló, PH csökkentő, pelyhesítő, stb.) továbbá ezek modern kiegészítői és helyettesítői (pl: UV lámpa, só bontó- sós vizes fertőtlenítő) bővebb információ mellett valamennyi üzletükben folyamatosan elérhetők.

Fehér pp medence

Ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták

Már a kivitelezés elejétől nagyon segítőkészek, együttműködőek voltak a Károlyi-kert dolgozói. Az egyéni igények megvalósíthatóságát megbeszéltük és ők a határidőket betartva elkészítették azt. Örömmel vesszük, hogy az őszi és tavaszi karbantartás során is figyelnek ránk.

M.L.

A Károlyi-kert minden munkatársa segítőkész és megbízható, és nem csak a medence építésnél kaptuk pontosan azt amit szerettünk volna, hanem azóta is "gondoznak" minket. Éppen ezért már nem csak a balatoni, hanem a budapesti medencéinket is rájuk bíztuk.

O.G. - Budapest

A családunk minden tagja (kicsik és nagyok) örömmel használja a gyönyörű medencét. A nyár minden napja olyan mintha nyaralnánk. Nagyon örülünk, hogy a Károlyi-kertet választottuk, mindenkinek ajánljuk!

M.l.

Facebook oldal Google Plus oldal

Menü