Rólunk

Cégünk 17 éves uszodatechnikai piacon töltött tapasztalatával és sok-sok letelepített medence gyakorlatával a háta mögött szerzett nevet a magyar uszodatechnikai piacon.

Célunk olyan egyedi vásárlói igényekre szabott úszómedencék megvalósítása, amely méltán lehet az otthon és az udvar dísze, amely garantáltan összehozza a családot, vidám pillanatokat szerezve kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A polipropilén medencetesteket nem csupán forgalmazzuk, hanem saját gyártócsarnokunkban az egyedi vásárlói igények alapján magunk is gyártjuk.

Teljeskörű uszodatechnikai szolgáltatással állunk vásárlóink rendelkezésére, mely magába foglalja

  • kültéri és beltéri úszómedencék tervezését és komplett kivitelezését,
  • meglévő medencék karbantartását és/vagy felújítását,
  • medence gépészetek és komfortfokozó elemek szerelését (akár utólag is) valamint
  • uszodavegyszerek és egyéb kiegészítők forgalmazását.

Termékpalettánkat összeállításánál leginkább azt tartjuk szem előtt, hogy a magas minőség, a megbízhatóság és megfelelő garanciális háttér a legjobb ár-érték aránnyal párosuljon.

Könnyűszerkezetes medencefedés kínálatunkban megtalálható az összes olyan méret és forma, amely napjainkban az uszodatechnikai piacon elérhető. Amerikai és magyar gyártmányú masszázsmedencéink valamint egyedi méretre gyártott szaunáink és infrakabinjaink pedig komplex wellness élményét hozzák el otthonába.

Sokéves tapasztalattal és több nyelvet beszélő, felkészült kollégáinkkal készséggel állunk rendelkezésére telephelyeink mindegyikén - Zamárdiban, Keszthelyen és Hódmezővásárhelyen- akár személyesen, akár e-mailben vagy telefonon.

Fehér pp medence 2

Ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták

A családunk minden tagja (kicsik és nagyok) örömmel használja a gyönyörű medencét. A nyár minden napja olyan mintha nyaralnánk. Nagyon örülünk, hogy a Károlyi-kertet választottuk, mindenkinek ajánljuk!

M.l.

Egyszer a Balatoni nyaralásunk alkalmával fedeztük fel Zamárdiban a Károlyi-kert telephelyén, azt a kör alakú egyedi medencét, amely egyből megtetszett nekünk és a két kisgyermekünknek. Hazatérve a nyaralásból meg is rendeltük a mi igényeinknek megfelelő kör alakú medencét. A helyszíni felmérés után gyorsan el is készült, amelyet minden nyáron a két "vízicsibém"vesz birtokba, ki sem akarnak szállni belőle. Korábban állandó feladatot jelentett számomra a felfújható gumimedence karbantartása, leeresztése, tisztítása, tárolása, amely ezzel a telepített kör alakú medencével minimálisra csökkent, köszönhetően a korszerű vízszűrőnek, gépészetnek. Gyermekeim és mi is nagyon szeretjük a medencénket.

L.J.

A Károlyi-kert minden munkatársa segítőkész és megbízható, és nem csak a medence építésnél kaptuk pontosan azt amit szerettünk volna, hanem azóta is "gondoznak" minket. Éppen ezért már nem csak a balatoni, hanem a budapesti medencéinket is rájuk bíztuk.

O.G. - Budapest

Facebook oldal Google Plus oldal

Menü