Rólunk

Cégünk 17 éves uszodatechnikai piacon töltött tapasztalatával és sok-sok letelepített medence gyakorlatával a háta mögött szerzett nevet a magyar uszodatechnikai piacon.

Célunk olyan egyedi vásárlói igényekre szabott úszómedencék megvalósítása, amely méltán lehet az otthon és az udvar dísze, amely garantáltan összehozza a családot, vidám pillanatokat szerezve kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A polipropilén medencetesteket nem csupán forgalmazzuk, hanem saját gyártócsarnokunkban az egyedi vásárlói igények alapján magunk is gyártjuk.

Teljeskörű uszodatechnikai szolgáltatással állunk vásárlóink rendelkezésére, mely magába foglalja

  • kültéri és beltéri úszómedencék tervezését és komplett kivitelezését,
  • meglévő medencék karbantartását és/vagy felújítását,
  • medence gépészetek és komfortfokozó elemek szerelését (akár utólag is) valamint
  • uszodavegyszerek és egyéb kiegészítők forgalmazását.

Termékpalettánkat összeállításánál leginkább azt tartjuk szem előtt, hogy a magas minőség, a megbízhatóság és megfelelő garanciális háttér a legjobb ár-érték aránnyal párosuljon.

Könnyűszerkezetes medencefedés kínálatunkban megtalálható az összes olyan méret és forma, amely napjainkban az uszodatechnikai piacon elérhető. Amerikai és magyar gyártmányú masszázsmedencéink valamint egyedi méretre gyártott szaunáink és infrakabinjaink pedig komplex wellness élményét hozzák el otthonába.

Sokéves tapasztalattal és több nyelvet beszélő, felkészült kollégáinkkal készséggel állunk rendelkezésére telephelyeink mindegyikén - Zamárdiban, Keszthelyen és Hódmezővásárhelyen- akár személyesen, akár e-mailben vagy telefonon.

Fehér pp medence 2

Ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták

A Károlyi-kert minden munkatársa segítőkész és megbízható, és nem csak a medence építésnél kaptuk pontosan azt amit szerettünk volna, hanem azóta is "gondoznak" minket. Éppen ezért már nem csak a balatoni, hanem a budapesti medencéinket is rájuk bíztuk.

O.G. - Budapest

A családunk minden tagja (kicsik és nagyok) örömmel használja a gyönyörű medencét. A nyár minden napja olyan mintha nyaralnánk. Nagyon örülünk, hogy a Károlyi-kertet választottuk, mindenkinek ajánljuk!

M.l.

Már a kivitelezés elejétől nagyon segítőkészek, együttműködőek voltak a Károlyi-kert dolgozói. Az egyéni igények megvalósíthatóságát megbeszéltük és ők a határidőket betartva elkészítették azt. Örömmel vesszük, hogy az őszi és tavaszi karbantartás során is figyelnek ránk.

M.L.

Facebook oldal Google Plus oldal

Menü