Szolgáltatás

Helyszíni felmérés

Helyszíni felmérés és szaktanácsadással egybekötött felmérés INGYEN!

Minden hozzánk érkező megkeresésre részletesen kidolgozott és mindenre kiterjedő árajánlatot készítünk, amely azonban a konkrét helyszín ismerete valamint a vásárló által felállított preferenciák részletes megismerése híján a legtöbbször tájékoztató jellegűnek bizonyul. A helyszíni felmérés során nem csak az áltatunk adott előzetes árajánlat részletes átbeszélésére van lehetőség, hanem szakszerű tanácsokat a választott technológia, medence méret és elhelyezés stb. kapcsán. Bízunk abban, hogy sokéves medenceépítési tapasztalatunk segíti vásárlóinkat a legjobb döntések meghozatalában a medenceépítés kapcsán. A helyszíni felmérésre kollégáink minden esetben magukkal viszik anyagmintáinkat, referencia albumjaikat, hogy még könnyebbé tegyék az Ön választását.

Amennyiben igénybe szeretné venni szolgáltatásunkat, úgy bátran keressen minket elérhetőségeink valamelyikén.

Előtte:                                                                   Utána:                                                     
Előtte Utána

Tanácsadás

Telephelyeink mindegyikén (Keszthelyen, Zamárdiban és Hódmezővásárhelyen) díjtalan tanácsadással állunk rendelkezésére ha

 • kül- vagy beltéri medencéjét tervezi megépíttetni,
 • meglévő medencéjét szeretné korszerűsíttetni vagy felújítani vagy
 • működtetési illetve karbantartási segítségre lenne szüksége.

A tanácsadás keretében megnézheti letelepített medencéinket működés közben, bemutatótermeinkben pedig valamennyi fontos termékünket megtekintheti.

Ha eljön hozzánk, személyesen is megbizonyosodhat arról, hogy a Károlyi-Kert Kft. egy felkészült és nagy tapasztalatokkal rendelkező vállalkozás és minden tárgyi és személyi adottsággal rendelkezünk ahhoz, hogy megvalósítsuk álmai medencéjét.

Keressen minket telefonon, e-mailben vagy személyesen, hogy tájékoztathassuk Önt a részletekről, árainkról!

Medencegyártás

Vállalkozásunk sok éves gyártói tapasztalattal rendelkezik polipropilén medencék gyártásában. Egyik legnagyobb előnyünk, hogy gyártóként 100%-osan a vevői igényeket figyelembe véve tudjuk elkészíteni a megrendelt medencetestet, mind méretben, mind formában, mind felszereltségben. A 6 illetve 10 mm vastag UV stabil polipropilén lemez vastagsága révén masszív szerkezetet eredményez. A medencetesteket többszörösen biztosított hegesztési eljárással állítjuk elő, ahol tapasztalt és jól képzett kollégáink - kizárólag erre a célra kifejlesztett hegesztő gépekkel – törekszenek a minél tökéletesebb és tartósabb termék előállítására.

Keressen minket telefonon, e-mailben vagy személyesen, hogy tájékoztathassuk Önt a részletekről, árainkról!

Medence helyszini gyártás

Medence komplett kivitelezés

A medenceépítés során a különböző kivitelezőkkel (kőműves, tüzép, uszodatechnikai cég, burkoló stb. ) való egyeztetések sorozatáról a megrendelők jelentős része szívesen lemondana. Cégünk átvállalja mindezt és igény szerint egy kézben fogja össze az összes munkálatot.

A megfelelő minőség és tartós kényelem érdekében elengedhetetlennek tartjuk a telepítési folyamatok pontos betartását, melyet hosszú évek medence építési tapasztalata tett teljessé. Gyorsaságunk és magas színvonalú munkánk alapja az évek óta tartó együttműködésből kialakult rutinszerűen végzett feladatok összhangja a kőművesek és a medence telepítést valamint gépészeti szerelést végző kollégák között.

Amennyiben Ön mégis úgy dönt, hogy megrendelőként szeretné saját maga intézni a kőműves- és burkolási munkákat, az is lehetséges. Ebben az esetben igyekszünk maximális segítséget biztosítani Önnek és szakszerű leírásokkal segítjük a választott kőműves kivitelezőt, valamint igény esetén folyamatosan ellenőrizzük az is, hogy az általunk alkalmazott technológia szerint készül-e a medence kivitelezés.

Keressen minket telefonon, e-mailben vagy személyesen, hogy tájékoztathassuk Önt a részletekről, árainkról!

Komplett telepítés 1 Komplett telepítés 2 Komplett telepítés 3

Komplett telepítés 4 Komplett telepítés 5 Komplett telepítés 6

Medence karbantartás

A medence tartósságának és zavartalan működésének elengedhetetlen velejárója a rendszeres karbantartás. A rendszeresség zálogaként nem csak kristálytiszta medencevíz várja a fürdőzőket, de a üzemeltetési és javítási költségek is jelentősen alacsonyabbak lesznek.

Karbantartási szolgáltatásunk igénybevételével mindezt levesszük az Ön válláról!

A szolgáltatás a következőket tartalmazza:

 • Gépészet működésének ellenőrzése
 • Vegyszerszínt mérése
 • Medence vegyszerezés (kizárólag cégünktől vásárolt vegyszerekkel)
 • Medence porszívózás (szükség szerint)
 • Kiszállás és munkadíj

Keressen minket telefonon, e-mailben vagy személyesen, hogy tájékoztathassuk Önt a részletekről, árainkról!

Medence beüzemelés

A tavasz kezdetén minden medencetulajdonosnak be kell üzemeltetnie medencéjét, mely során a téliesített gépészeti elemek összerakása, a medence kitakarítás és kezdő bevegyszerezése mellett azt is ellenőrizzük, hogy a teljes gépészet megfelelően működik-e.

Az általunk biztosított tavasziasítási szolgáltatás tartalmazza:

 • Takarófólia levételét (beleértve a súlyok és vízzsákok levételét takarítás nélkül)
 • Gépészet összeszerelését és szűrőhomokkal való feltöltését (csere esetén a szűrőhomok árát nem tartalmazza)
 • Víz alatti reflektorok visszaszerelését, ellenőrzését
 • Szűrőrendszer nyomás alá helyezését (medence feltöltésének kizárólag az elindítása)
 • A teljes rendszer beindítását és ellenőrzését
 • A medence szükséges vegyszeres kezelését (kizárólag cégünktől vásárolt vegyszerekkel)

Keressen minket telefonon, e-mailben vagy személyesen, hogy tájékoztathassuk Önt a részletekről, árainkról!

Medence téliesítés

TéliesítésA medence téliesítése tulajdonképpen a medence szerkezetének és gépészeti elemeinek védelme a téli fagyok ellen valamint a rendszer felkészítése a következő szezonra. Ezeket a műveleteket – ugyanúgy mint a tavasziasítást- célszerű szakemberre bízni.

Az általunk biztosított szolgáltatás tartalmazza:

 • A víz alatti reflektorok kiszerelését
 • A szűrőrendszer víztelenítését, záródugók behelyezését
 • A medence téliesítő folyadékkal való kezelését (kizárólag cégünktől vásárolt vegyszerekkel)
 • A gépészet szétszerelését és a szűrőhomok kiszedését
 • A medence takarófóliával való letakarását (beleértve a súlyok és vízzsákok elhelyezését)

Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a medencét hiába nem használják az ősz folyamán, a téliesítés elvégzéséig ugyanolyan karbantartási igényel, mint a használatban lévő medence (vízforgatás, vegyszerezés stb.)

Keressen minket telefonon, e-mailben vagy személyesen, hogy tájékoztathassuk Önt a részletekről, árainkról!

Medence felújítás

A sokéves használat során és az idő múlásával, - mint minden más eszköz esetén – a medencék és azok gépészeti elemei is öregszenek és felújításra szorulnak. Szakembereink gyorsan, hatékonyan és kifogástalan minőségben valósítják meg meglévő medencéje felújítását. Kérésére részletes árajánlatot adunk és ingyenes helyszíni felmérésünket és tanácsadási szolgáltatásunkat ajánljuk fel Önnek.

Medence felújítás 1 Medence felújítás 2

Keressen minket telefonon, e-mailben vagy személyesen, hogy tájékoztathassuk Önt a részletekről, árainkról!

 

Ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták

Már a kivitelezés elejétől nagyon segítőkészek, együttműködőek voltak a Károlyi-kert dolgozói. Az egyéni igények megvalósíthatóságát megbeszéltük és ők a határidőket betartva elkészítették azt. Örömmel vesszük, hogy az őszi és tavaszi karbantartás során is figyelnek ránk.

M.L.

Egyszer a Balatoni nyaralásunk alkalmával fedeztük fel Zamárdiban a Károlyi-kert telephelyén, azt a kör alakú egyedi medencét, amely egyből megtetszett nekünk és a két kisgyermekünknek. Hazatérve a nyaralásból meg is rendeltük a mi igényeinknek megfelelő kör alakú medencét. A helyszíni felmérés után gyorsan el is készült, amelyet minden nyáron a két "vízicsibém"vesz birtokba, ki sem akarnak szállni belőle. Korábban állandó feladatot jelentett számomra a felfújható gumimedence karbantartása, leeresztése, tisztítása, tárolása, amely ezzel a telepített kör alakú medencével minimálisra csökkent, köszönhetően a korszerű vízszűrőnek, gépészetnek. Gyermekeim és mi is nagyon szeretjük a medencénket.

L.J.

A Károlyi-kert minden munkatársa segítőkész és megbízható, és nem csak a medence építésnél kaptuk pontosan azt amit szerettünk volna, hanem azóta is "gondoznak" minket. Éppen ezért már nem csak a balatoni, hanem a budapesti medencéinket is rájuk bíztuk.

O.G. - Budapest

Facebook oldal Google Plus oldal

Menü