Jakuzzi

Felüdülés testnek és léleknek… Használata által fokozódik a vérkeringés és a szívműködés, felgyorsítva a szervezetben lévő káros anyagok távozását valamint csökkenti a testben felgyülemlett stresszhormonokat és regenerálja a testet. A digitális vezérlésű ülő- és fekvő masszázshelyek bármelyikén tetőtől talpig megmasszíroztathatja magát, melynek hatékonyságáról modelltől függően akár 66 fúvóka gondoskodik. A vízsugarak nyomása és ereje állítható,- a simogatóan gyengédtől egészen az erőteljes masszírozásig-, hogy így keltse új életre a fáradt, fájó izületeket. Foglaljon helyet a forró vízben és élvezze a levegő és a víz élénkítő masszázsának erejét!

Ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták

Már a kivitelezés elejétől nagyon segítőkészek, együttműködőek voltak a Károlyi-kert dolgozói. Az egyéni igények megvalósíthatóságát megbeszéltük és ők a határidőket betartva elkészítették azt. Örömmel vesszük, hogy az őszi és tavaszi karbantartás során is figyelnek ránk.

M.L.

Egyszer a Balatoni nyaralásunk alkalmával fedeztük fel Zamárdiban a Károlyi-kert telephelyén, azt a kör alakú egyedi medencét, amely egyből megtetszett nekünk és a két kisgyermekünknek. Hazatérve a nyaralásból meg is rendeltük a mi igényeinknek megfelelő kör alakú medencét. A helyszíni felmérés után gyorsan el is készült, amelyet minden nyáron a két "vízicsibém"vesz birtokba, ki sem akarnak szállni belőle. Korábban állandó feladatot jelentett számomra a felfújható gumimedence karbantartása, leeresztése, tisztítása, tárolása, amely ezzel a telepített kör alakú medencével minimálisra csökkent, köszönhetően a korszerű vízszűrőnek, gépészetnek. Gyermekeim és mi is nagyon szeretjük a medencénket.

L.J.

A Károlyi-kert minden munkatársa segítőkész és megbízható, és nem csak a medence építésnél kaptuk pontosan azt amit szerettünk volna, hanem azóta is "gondoznak" minket. Éppen ezért már nem csak a balatoni, hanem a budapesti medencéinket is rájuk bíztuk.

O.G. - Budapest

Facebook oldal Google Plus oldal

Menü