Jakuzzi

Felüdülés testnek és léleknek… Használata által fokozódik a vérkeringés és a szívműködés, felgyorsítva a szervezetben lévő káros anyagok távozását valamint csökkenti a testben felgyülemlett stresszhormonokat és regenerálja a testet. A digitális vezérlésű ülő- és fekvő masszázshelyek bármelyikén tetőtől talpig megmasszíroztathatja magát, melynek hatékonyságáról modelltől függően akár 66 fúvóka gondoskodik. A vízsugarak nyomása és ereje állítható,- a simogatóan gyengédtől egészen az erőteljes masszírozásig-, hogy így keltse új életre a fáradt, fájó izületeket. Foglaljon helyet a forró vízben és élvezze a levegő és a víz élénkítő masszázsának erejét!

Ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták

A családunk minden tagja (kicsik és nagyok) örömmel használja a gyönyörű medencét. A nyár minden napja olyan mintha nyaralnánk. Nagyon örülünk, hogy a Károlyi-kertet választottuk, mindenkinek ajánljuk!

M.l.

A Károlyi-kert minden munkatársa segítőkész és megbízható, és nem csak a medence építésnél kaptuk pontosan azt amit szerettünk volna, hanem azóta is "gondoznak" minket. Éppen ezért már nem csak a balatoni, hanem a budapesti medencéinket is rájuk bíztuk.

O.G. - Budapest

Már a kivitelezés elejétől nagyon segítőkészek, együttműködőek voltak a Károlyi-kert dolgozói. Az egyéni igények megvalósíthatóságát megbeszéltük és ők a határidőket betartva elkészítették azt. Örömmel vesszük, hogy az őszi és tavaszi karbantartás során is figyelnek ránk.

M.L.

Facebook oldal Google Plus oldal

Menü