Szűrés, vízforgatás

A medencék egyik legfontosabb tulajdonsága az áttetsző, kristálytisztán csillogó víz. Ennek az eléréséhez és fenntartásához szükség van valamilyen szűrőberendezésre.

Az egyszerűbb papírszűrős berendezések, általában alacsony árat képviselnek, könnyen -akár utólag is- beszerelhetőek, de inkább csak kisebb méretű medencékhez javasoljuk.

 

A homokszűrős rendszerek az apró szemcséjű szűrőtöltetnek és a kiváló keringető szivattyúnak köszönhetően, tökéletes szűrőteljesítménnyel bírnak és könnyedén kezelhetőek. Szükség van viszont egy szívó és egy nyomóág kiépítésére, valamint egy olyan helyiségre vagy aknára, ahová a rendszer telepíthető.

Ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták

Egyszer a Balatoni nyaralásunk alkalmával fedeztük fel Zamárdiban a Károlyi-kert telephelyén, azt a kör alakú egyedi medencét, amely egyből megtetszett nekünk és a két kisgyermekünknek. Hazatérve a nyaralásból meg is rendeltük a mi igényeinknek megfelelő kör alakú medencét. A helyszíni felmérés után gyorsan el is készült, amelyet minden nyáron a két "vízicsibém"vesz birtokba, ki sem akarnak szállni belőle. Korábban állandó feladatot jelentett számomra a felfújható gumimedence karbantartása, leeresztése, tisztítása, tárolása, amely ezzel a telepített kör alakú medencével minimálisra csökkent, köszönhetően a korszerű vízszűrőnek, gépészetnek. Gyermekeim és mi is nagyon szeretjük a medencénket.

L.J.

A családunk minden tagja (kicsik és nagyok) örömmel használja a gyönyörű medencét. A nyár minden napja olyan mintha nyaralnánk. Nagyon örülünk, hogy a Károlyi-kertet választottuk, mindenkinek ajánljuk!

M.l.

Már a kivitelezés elejétől nagyon segítőkészek, együttműködőek voltak a Károlyi-kert dolgozói. Az egyéni igények megvalósíthatóságát megbeszéltük és ők a határidőket betartva elkészítették azt. Örömmel vesszük, hogy az őszi és tavaszi karbantartás során is figyelnek ránk.

M.L.

Facebook oldal Google Plus oldal

Menü