Szűrés, vízforgatás

A medencék egyik legfontosabb tulajdonsága az áttetsző, kristálytisztán csillogó víz. Ennek az eléréséhez és fenntartásához szükség van valamilyen szűrőberendezésre.

Az egyszerűbb papírszűrős berendezések, általában alacsony árat képviselnek, könnyen -akár utólag is- beszerelhetőek, de inkább csak kisebb méretű medencékhez javasoljuk.

 

A homokszűrős rendszerek az apró szemcséjű szűrőtöltetnek és a kiváló keringető szivattyúnak köszönhetően, tökéletes szűrőteljesítménnyel bírnak és könnyedén kezelhetőek. Szükség van viszont egy szívó és egy nyomóág kiépítésére, valamint egy olyan helyiségre vagy aknára, ahová a rendszer telepíthető.

Ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták

A családunk minden tagja (kicsik és nagyok) örömmel használja a gyönyörű medencét. A nyár minden napja olyan mintha nyaralnánk. Nagyon örülünk, hogy a Károlyi-kertet választottuk, mindenkinek ajánljuk!

M.l.

A Károlyi-kert minden munkatársa segítőkész és megbízható, és nem csak a medence építésnél kaptuk pontosan azt amit szerettünk volna, hanem azóta is "gondoznak" minket. Éppen ezért már nem csak a balatoni, hanem a budapesti medencéinket is rájuk bíztuk.

O.G. - Budapest

Már a kivitelezés elejétől nagyon segítőkészek, együttműködőek voltak a Károlyi-kert dolgozói. Az egyéni igények megvalósíthatóságát megbeszéltük és ők a határidőket betartva elkészítették azt. Örömmel vesszük, hogy az őszi és tavaszi karbantartás során is figyelnek ránk.

M.L.

Facebook oldal Google Plus oldal

Menü