Fűtés

A medence használati időtartamának meghosszabbításához ideális megoldás a fűtés beszerelése. Igény és kapacitástól függően többféle berendezésfajta közül választhat. A kazánhoz csatlakozó hőcserélő minden méretű és típusú medencéhez javasolható. Előnye, hogy üzemeltetése viszonylag olcsó és üzembiztos. Az elektromos fűtők legfőbb előnye az alacsony bekerülési költség, illetve az, hogy telepítésének feltételei a legtöbb helyen rendelkezésre állnak. Kevesebb energia felvétele mellett, többet tud hasznosítani a hőszívattyú.

Ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták

A Károlyi-kert minden munkatársa segítőkész és megbízható, és nem csak a medence építésnél kaptuk pontosan azt amit szerettünk volna, hanem azóta is "gondoznak" minket. Éppen ezért már nem csak a balatoni, hanem a budapesti medencéinket is rájuk bíztuk.

O.G. - Budapest

Már a kivitelezés elejétől nagyon segítőkészek, együttműködőek voltak a Károlyi-kert dolgozói. Az egyéni igények megvalósíthatóságát megbeszéltük és ők a határidőket betartva elkészítették azt. Örömmel vesszük, hogy az őszi és tavaszi karbantartás során is figyelnek ránk.

M.L.

A családunk minden tagja (kicsik és nagyok) örömmel használja a gyönyörű medencét. A nyár minden napja olyan mintha nyaralnánk. Nagyon örülünk, hogy a Károlyi-kertet választottuk, mindenkinek ajánljuk!

M.l.

Facebook oldal Google Plus oldal

Menü