Polipropilén medence

SimonaAz általunk gyártott polipropilén medencék alapanyagát Európa egyik legnagyobb műanyagipari üzemből szerezzük be. A német gyártó a magas minőség mellett kivételesen nagy UV stabilitású lemezeket készít, melyek sokéves használat után is csak minimális színváltozással reagálnak a direkt napfényre.

A stabil anyag és a masszív szerkezet ellenére a polipropilén lemez változatos formájú és méretű medencetestek gyártását teszi lehetővé, amelyeket többszörösen biztosított hegesztési eljárással állítunk elő. A gondos és szakszerű gyártás következtében a medencetestek élettartama rendkívül hosszú, esetleges mechanikai sérülések esetén könnyen javítható.

A kész medencetestek öntartóak, telepítésükhöz kevésbe komplex föld betonmunka is elég, sőt bizonyos méretek és formák (pl. kerek vagy 8-as alakú medencetestek) még föld feletti kivitelben is készülnek, amellyel jelentős költségmegtakarítást és a föld betonmunkával együtt járó kellemetlenségek kiküszöbölését eredményezi Önnek.

Medencéinket kék színben, struktúrált csúszásmentes felülettel 6 mm-es vastagságban, fehér színben 6 és 10 mm vastagságban készítjük téglalap, kör, ovális, vese, nyolcas vagy akár egyedi formában is, lépcsővel, paddal vagy akár azok kombinációjával is.

Négyszögletes medence Ovális medence Külső lépcsős medence

Vese alakú medence Szabálytalan alakú medence Kerek medence

A technológia egyik nagy előnye a könnyű és gyors telepíthetőség, amely általánosan a telepítési munkálatok megkezdésétől számítva 1 héten belül kivitelezhető.

PP medence telepites 1 PP medence telepites 2 PP medence telepites 3

PP medence telepites 4 PP medence telepites 5

9 méteres hosszúság, 3,4 méter szélesség és 1,5 méter mélységig a medencetesteket saját gyártóműhelyünkben készítjük el és külön medencetest szállításra tervezett, speciális utánfutóval szállítjuk a telepítés helyszínére. Nehezen megközelíthető helyszín esetén vagy a fent megjelölt méreteken felüli megrendelés esetén a medencetestet a helyszínen hegesztjük készre.

A megfelelő és tartós kényelem érdekében elengedhetetlennek tartjuk a telepítési folyamat pontos betartását, melyet hosszú évek medence telepítési tapasztalata tett teljessé.

  • Medence helyének kitűzése
  • Medence helyének kiásása
  • Aljzatbeton készítése
  • Szigetelés
  • Medencetest behelyezése
  • Medence gépészet beszerelése
  • A medence körbebetonozása és föld visszatöltés
  • Igény esetén járda készítése és burkolatok elhelyezése
  • Medence beüzemelése és átadása

Az elkészült medencéket megrendelőink háromféle kivitelben kérhetik:

Peremes kivitel:
A medence saját anyagából készült 15 cm széles perem veszi körbe, a vízszint süllyesztett, tehát a medence peremétől 10-15 cm-rel mélyebben helyezkedik el.
Peremes PP medence 3 Peremes PP medence 2 Peremes PP medence 1

Szegélyköves kivitel:
A medence körül 30 cm széles műkő kerül felragasztásra, a vízszint süllyesztett, tehát a medence peremétől 10-15 cm-rel mélyebben helyezkedik el.
Szegélyköves medence 1 Szegélyköves medence 2 Szegélyköves medence 3

Feszített víztükrű kivitel:
A medence körül egy 15-20 cm széles, ráccsal lefedett vízelvezető vályú kerül kialakításra, mivel a vízszint magassága a medence peremével egybeesik.
Feszitett viztukor1 Feszitett viztukor2 Feszitett viztukor3

 

Tekintse meg a polipropilén medence kivitelezéséről készített fotógalériánkat.

Keressen minket telefonon, e-mailben vagy személyesen, hogy tájékoztathassuk Önt a részletekről, árainkról! Elérhetőségeink

Ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták

Egyszer a Balatoni nyaralásunk alkalmával fedeztük fel Zamárdiban a Károlyi-kert telephelyén, azt a kör alakú egyedi medencét, amely egyből megtetszett nekünk és a két kisgyermekünknek. Hazatérve a nyaralásból meg is rendeltük a mi igényeinknek megfelelő kör alakú medencét. A helyszíni felmérés után gyorsan el is készült, amelyet minden nyáron a két "vízicsibém"vesz birtokba, ki sem akarnak szállni belőle. Korábban állandó feladatot jelentett számomra a felfújható gumimedence karbantartása, leeresztése, tisztítása, tárolása, amely ezzel a telepített kör alakú medencével minimálisra csökkent, köszönhetően a korszerű vízszűrőnek, gépészetnek. Gyermekeim és mi is nagyon szeretjük a medencénket.

L.J.

Már a kivitelezés elejétől nagyon segítőkészek, együttműködőek voltak a Károlyi-kert dolgozói. Az egyéni igények megvalósíthatóságát megbeszéltük és ők a határidőket betartva elkészítették azt. Örömmel vesszük, hogy az őszi és tavaszi karbantartás során is figyelnek ránk.

M.L.

A családunk minden tagja (kicsik és nagyok) örömmel használja a gyönyörű medencét. A nyár minden napja olyan mintha nyaralnánk. Nagyon örülünk, hogy a Károlyi-kertet választottuk, mindenkinek ajánljuk!

M.l.

Facebook oldal Google Plus oldal

Menü