Fóliás medence

A zsaluköves fóliás medencék népszerűsége még mindig töretlen az uszodatechnikai piacon.

A komplex betonmunkát igénylő technológia viszonylag hosszú kivitelezési idejét (10-15 nap) kompenzálja a lehetőség hogy szinte bármilyen forma, méret választható, igény esetén akár medencén belül eltérő vízmélység is megvalósítható, lépcső, pad vagy akár napozórész is kialakítható.

A masszív tartószerkezetet a zsalukőből készült betonvasakkal megerősített betonszerkezet adja, amelyet vízzáró PVC fóliával bélelünk ki. A medencetesthez a fóliabélést a medence pereménél rögzítjük, amelyet aztán a medencébe töltött víz nyomása feszít a felületkiegyenlített betonfalhoz.

Mind a kőműves munkálatokat, mind a medence fóliázást és uszodagépészeti szerelést évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégáink végzik.

Folias medence telepites 1 Folias medence telepites 2 Folias medence telepites 3

Folias medence telepites 4 Folias medence telepites 5 Folias medence telepites 6

Folias medence telepites 7 Folias medence telepites 8

A zsaluköves fóliás medencék kivitelezési folyamata:

  • Medencegödör kitűzése
  • Medencegödör kiásása
  • Vasalt aljzatbeton-lemez készítése
  • Oldalak falazása zsalukőből
  • Gépészeti elemek beépítése
  • Felület kiegyenlítés
  • PVC fóliával kibélelés
  • Gépészet szerelése
  • A medence körül járda és burkolat elkészítése
  • Beüzemelés és átadás

A piacon elérhető 0,8 és 1,5 mm vastagságú fóliák közül cégünk a 1,5 mm vastag, szöveterősített fóliát használja kivitelezései során. Széles szín- és mintaválaszték valamint különböző díszcsíkok és minták közül választhat, ha e technológia mellett teszi le a voksát.

Választható színek és minták:

Adria kék fólia Byzance fólia Carrara színű fólia Mosaic mintás fólia Márvány mintás fólia Persia blue színű fólia

Homok színű fólia Persia sand színű fólia Byzance grey színű fólia Világoskék színű fólia Zöld színű fólia Fehér színű fólia

Cégünk nem csupán új fóliás medencék építését vállalja, de rendelkezésére állunk azon érdeklődőknek is, akik régebben épült medencéikben szeretnének fóliát cseréltetni vagy más technológiával készült medencéjüket szeretnék kifóliáztatni.

Fólia csere Folia csere1

Tekintse meg a zsaluköves fóliás medence kivitelezéséről készített fotógalériánkat.

 

 

Keressen minket telefonon, e-mailben vagy személyesen, hogy tájékoztathassuk Önt a részletekről, árainkról!

Ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták

A Károlyi-kert minden munkatársa segítőkész és megbízható, és nem csak a medence építésnél kaptuk pontosan azt amit szerettünk volna, hanem azóta is "gondoznak" minket. Éppen ezért már nem csak a balatoni, hanem a budapesti medencéinket is rájuk bíztuk.

O.G. - Budapest

Egyszer a Balatoni nyaralásunk alkalmával fedeztük fel Zamárdiban a Károlyi-kert telephelyén, azt a kör alakú egyedi medencét, amely egyből megtetszett nekünk és a két kisgyermekünknek. Hazatérve a nyaralásból meg is rendeltük a mi igényeinknek megfelelő kör alakú medencét. A helyszíni felmérés után gyorsan el is készült, amelyet minden nyáron a két "vízicsibém"vesz birtokba, ki sem akarnak szállni belőle. Korábban állandó feladatot jelentett számomra a felfújható gumimedence karbantartása, leeresztése, tisztítása, tárolása, amely ezzel a telepített kör alakú medencével minimálisra csökkent, köszönhetően a korszerű vízszűrőnek, gépészetnek. Gyermekeim és mi is nagyon szeretjük a medencénket.

L.J.

A családunk minden tagja (kicsik és nagyok) örömmel használja a gyönyörű medencét. A nyár minden napja olyan mintha nyaralnánk. Nagyon örülünk, hogy a Károlyi-kertet választottuk, mindenkinek ajánljuk!

M.l.

Facebook oldal Google Plus oldal

Menü