Capitolo

Alapadatok

Méretek: 208 x 208 x 84 cm

Férőhelyek száma: 5

Befúvók száma: 23 db

Termékleírás

Ürtartalom: 1287 liter
Tömeg üresen: 331 kg
Tömeg feltöltve: 2014 kg
Masszázsmotor: 5,2 LE
Szűrőrendszer: 2,8 m2
Fejpárnák: 3 db
Külső kezelőegység: Alapfelszereltség
Fűtőrendszer: 2 kW
Thermotető: Alapfelszereltség
Színes LED világítás: 10 db
Monarch® ózonfejlesztő: Opció
EcoTech® oldalburkolat: Alapfelszereltség
100% FiberCor® szigetelés: Alapfelszereltség
Progr. ciklikus keringtetés: Alapfelszereltség
AquarellaTM vízesés: Alapfelszereltség
Elektromos igény: 230 V / 16 A

Oldalburkolat színek

Belső héj színek

Ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták

Egyszer a Balatoni nyaralásunk alkalmával fedeztük fel Zamárdiban a Károlyi-kert telephelyén, azt a kör alakú egyedi medencét, amely egyből megtetszett nekünk és a két kisgyermekünknek. Hazatérve a nyaralásból meg is rendeltük a mi igényeinknek megfelelő kör alakú medencét. A helyszíni felmérés után gyorsan el is készült, amelyet minden nyáron a két "vízicsibém"vesz birtokba, ki sem akarnak szállni belőle. Korábban állandó feladatot jelentett számomra a felfújható gumimedence karbantartása, leeresztése, tisztítása, tárolása, amely ezzel a telepített kör alakú medencével minimálisra csökkent, köszönhetően a korszerű vízszűrőnek, gépészetnek. Gyermekeim és mi is nagyon szeretjük a medencénket.

L.J.

A családunk minden tagja (kicsik és nagyok) örömmel használja a gyönyörű medencét. A nyár minden napja olyan mintha nyaralnánk. Nagyon örülünk, hogy a Károlyi-kertet választottuk, mindenkinek ajánljuk!

M.l.

A Károlyi-kert minden munkatársa segítőkész és megbízható, és nem csak a medence építésnél kaptuk pontosan azt amit szerettünk volna, hanem azóta is "gondoznak" minket. Éppen ezért már nem csak a balatoni, hanem a budapesti medencéinket is rájuk bíztuk.

O.G. - Budapest

Facebook oldal Google Plus oldal

Menü