Palatino

Alapadatok

Méretek: 226 x 226 x 97 cm

Férőhelyek száma: 6

Befúvók száma: 45 db

Termékleírás

Ürtartalom: 1514 liter
Tömeg üresen: 413 kg
Tömeg feltöltve: 2403 kg
Masszázsmotor: 2 x 5,2 LE
Szűrőrendszer: 6 m2
Fejpárnák: 3 db
Külső kezelőegység: Alapfelszereltség
Fűtőrendszer: 2 kW
Thermotető: Alapfelszereltség
Színes LED világítás: 10 db
Monarch® ózonfejlesztő: Opció
EcoTech® oldalburkolat: Alapfelszereltség
100% FiberCor® szigetelés: Alapfelszereltség
Progr. ciklikus keringtetés: Alapfelszereltség
AquarellaTM vízesés: Alapfelszereltség
Elektromos igény: 230 V / 16 A

Oldalburkolat színek

Belső héj színek

Fényterápia

A 6 színből és 3 választható fényerőségből álló rendszer egyedi megoldást rejt: a kapaszkodórúd és a szökőkút fényjátékát, mely egyedi élményt kölcsönöz a fürdőzés közben.

Ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták

Már a kivitelezés elejétől nagyon segítőkészek, együttműködőek voltak a Károlyi-kert dolgozói. Az egyéni igények megvalósíthatóságát megbeszéltük és ők a határidőket betartva elkészítették azt. Örömmel vesszük, hogy az őszi és tavaszi karbantartás során is figyelnek ránk.

M.L.

Egyszer a Balatoni nyaralásunk alkalmával fedeztük fel Zamárdiban a Károlyi-kert telephelyén, azt a kör alakú egyedi medencét, amely egyből megtetszett nekünk és a két kisgyermekünknek. Hazatérve a nyaralásból meg is rendeltük a mi igényeinknek megfelelő kör alakú medencét. A helyszíni felmérés után gyorsan el is készült, amelyet minden nyáron a két "vízicsibém"vesz birtokba, ki sem akarnak szállni belőle. Korábban állandó feladatot jelentett számomra a felfújható gumimedence karbantartása, leeresztése, tisztítása, tárolása, amely ezzel a telepített kör alakú medencével minimálisra csökkent, köszönhetően a korszerű vízszűrőnek, gépészetnek. Gyermekeim és mi is nagyon szeretjük a medencénket.

L.J.

A Károlyi-kert minden munkatársa segítőkész és megbízható, és nem csak a medence építésnél kaptuk pontosan azt amit szerettünk volna, hanem azóta is "gondoznak" minket. Éppen ezért már nem csak a balatoni, hanem a budapesti medencéinket is rájuk bíztuk.

O.G. - Budapest

Facebook oldal Google Plus oldal

Menü