Mekena

Alapadatok

Méretek: 226 x 226 x 91 cm

Férőhelyek száma: 6

Befúvók száma: 46 db

Termékleírás

Ürtartalom: 1495 liter
Tömeg üresen: 463 kg
Tömeg feltöltve: 2432 kg
Masszázsmotor: 2 x 5,2 LE
Szűrőrendszer: 7 m2
Fejpárnák: 3 db
Külső kezelőegység: Alapfelszereltség
Fűtőrendszer: 2,9 kW
Thermotető: Alapfelszereltség
Színes LED világítás: 12 db
Monarch® ózonfejlesztő: Alapfelszereltség
EcoTech® oldalburkolat: Alapfelszereltség
100% FiberCor® szigetelés: Alapfelszereltség
24 órás keringtetés (50 W): Alapfelszereltség
AquarellaTM LED-es vízesés: Alapfelszereltség
Vezeték nélküli audio rendszer: Gyári opció
Elektromos igény: 230 V / 25 A + 16 A

Oldalburkolat színek

Belső héj színek

Ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták

A Károlyi-kert minden munkatársa segítőkész és megbízható, és nem csak a medence építésnél kaptuk pontosan azt amit szerettünk volna, hanem azóta is "gondoznak" minket. Éppen ezért már nem csak a balatoni, hanem a budapesti medencéinket is rájuk bíztuk.

O.G. - Budapest

Már a kivitelezés elejétől nagyon segítőkészek, együttműködőek voltak a Károlyi-kert dolgozói. Az egyéni igények megvalósíthatóságát megbeszéltük és ők a határidőket betartva elkészítették azt. Örömmel vesszük, hogy az őszi és tavaszi karbantartás során is figyelnek ránk.

M.L.

Egyszer a Balatoni nyaralásunk alkalmával fedeztük fel Zamárdiban a Károlyi-kert telephelyén, azt a kör alakú egyedi medencét, amely egyből megtetszett nekünk és a két kisgyermekünknek. Hazatérve a nyaralásból meg is rendeltük a mi igényeinknek megfelelő kör alakú medencét. A helyszíni felmérés után gyorsan el is készült, amelyet minden nyáron a két "vízicsibém"vesz birtokba, ki sem akarnak szállni belőle. Korábban állandó feladatot jelentett számomra a felfújható gumimedence karbantartása, leeresztése, tisztítása, tárolása, amely ezzel a telepített kör alakú medencével minimálisra csökkent, köszönhetően a korszerű vízszűrőnek, gépészetnek. Gyermekeim és mi is nagyon szeretjük a medencénket.

L.J.

Facebook oldal Google Plus oldal

Menü