Cantabria

Alapadatok

Méretek: 274 x 231 x 97 cm

Férőhelyek száma: 8

Befúvók száma: 74 db

Termékleírás

A pazar méretekkel rendelkező Cantabria újraértelmezi a hidroterápia fogalmát. A nyolc személy számára is kényelmes belső tér testreszabható UltraMassage® és UltraMasseuse® funkciókkal kényezteti használóit. A különleges befúvó rendszer hatféle jet sorozattal és három sebességgel teszi élvezetessé a lazító vagy éppen frissítő perceket.

Ürtartalom: 2082 liter
Tömeg üresen: 663 kg
Tömeg feltöltve: 3377 kg
Masszázsmotor: 3 x 5,2 LE
Levegőmotor (pezsgőfürdő): Alapfelszereltség
6 programos masszázságy: Alapfelszereltség
Szűrőrendszer: 9,5 m2
Fejpárnák: 4 db
Külső/belső kezelőegység: Alapfelszereltség
Fűtőrendszer: 2,9 kW
Thermotető: Alapfelszereltség
4 zónás külső/belső LED világítás: Alapfelszereltség
Monarch® ózonfejlesztő: Alapfelszereltség
EcoTech® oldalburkolat: Alapfelszereltség
100% FiberCor® szigetelés: Alapfelszereltség
24 órás keringtetés (50 W): Alapfelszereltség
AquarellaTM LED-es vízesés: Alapfelszereltség (2 db)
Vezeték nélküli audio rendszer: Gyári opció
Elektromos igény: 230 V / 25 A + 16 A

Oldalburkolat színek

Belső héj színek

Ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták

A Károlyi-kert minden munkatársa segítőkész és megbízható, és nem csak a medence építésnél kaptuk pontosan azt amit szerettünk volna, hanem azóta is "gondoznak" minket. Éppen ezért már nem csak a balatoni, hanem a budapesti medencéinket is rájuk bíztuk.

O.G. - Budapest

Egyszer a Balatoni nyaralásunk alkalmával fedeztük fel Zamárdiban a Károlyi-kert telephelyén, azt a kör alakú egyedi medencét, amely egyből megtetszett nekünk és a két kisgyermekünknek. Hazatérve a nyaralásból meg is rendeltük a mi igényeinknek megfelelő kör alakú medencét. A helyszíni felmérés után gyorsan el is készült, amelyet minden nyáron a két "vízicsibém"vesz birtokba, ki sem akarnak szállni belőle. Korábban állandó feladatot jelentett számomra a felfújható gumimedence karbantartása, leeresztése, tisztítása, tárolása, amely ezzel a telepített kör alakú medencével minimálisra csökkent, köszönhetően a korszerű vízszűrőnek, gépészetnek. Gyermekeim és mi is nagyon szeretjük a medencénket.

L.J.

A családunk minden tagja (kicsik és nagyok) örömmel használja a gyönyörű medencét. A nyár minden napja olyan mintha nyaralnánk. Nagyon örülünk, hogy a Károlyi-kertet választottuk, mindenkinek ajánljuk!

M.l.

Facebook oldal Google Plus oldal

Menü